تشرف ۱۰۰۰ زائر سالمند و معلول مشهدی به حرم امام‌رضا(ع) در قالب طرح «معین‌الضعفا»، طی دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن خانوادگی «ایرانِ امام‌رضا(ع)» هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد برگزار می‌شود انتشار فراخوان پویش ملی شعر «ایرانِ امام‌رضا(ع)» سخنگوی سازمان اوقاف موضوع افزایش تعداد امامزادگان پس از انقلاب اسلامی را رد کرد استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی موکب امام رضا (ع) به زائران قم و شیراز هم زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزاری جشنواره شهردخت در بوستان‌های بانوان شهر مشهد به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ قوانین ایثارگری بازنگری می‌شوند رئیس ستاد دهه امامت و عید غدیر منصوب شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضور نشر شاهد با ۴۰۰ عنوان کتاب در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سیره گفت‌وگوی امام رضا (ع)، راهکاری برای عبور از اختلافات فرهنگی است ارزش ایجاد فرح و سرور در جامعه اسلامی در بیان امام رضا (ع) فضیلت‌های هشتگانه زیارت امام رضا (ع) چایخانه حرم؛ صحنه ارادت هنرمندان | گزارشی از حضور جمعی از هنرمندان مطرح کشور در چایخانه حرم مطهر رضوی نقش زیارت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در هویت دینی مسلمانان یک میلیون نفر در صف تشرف به حج تمتع (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از محصولات فرهنگی در حوزه هوش مصنوعی | میزبانی از رویداد‌های ملی، ظرفیت ذاتی مشهدالرضا(ع) است مشهد، محفل «اصحاب اندیشه» | دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه در حرم امام‌رضا(ع) آغازبه‌کار کرد + فیلم حجت الاسلام مروی: پرچم حضرت رضا (ع) نماد کرامت بخشی به انسان‌هاست
سرخط خبرها

یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود

  • کد خبر: ۳۲۵۸۹۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود
به جرئت می‌توان گفت شهید صیاد شیرازی یکی از تأثیرگذارترین فرماندهان ارتش ایران در دوران جنگ تحمیلی بود. مردی از تبار خراسان که بیشتر عمرش را برای پاسداری از خاک وطن در مرز‌های سرزمینمان گذراند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به جرئت می‌توان گفت شهید صیاد شیرازی یکی از تأثیرگذارترین فرماندهان ارتش ایران در دوران جنگ تحمیلی بود. مردی از تبار خراسان که بیشتر عمرش را برای پاسداری از خاک وطن در مرز‌های سرزمینمان گذراند.

هدایت نیرو‌های ارتش در عملیات مهم و دشوار «بیت‌المقدس»، بر عهده شهید صیاد شیرازی بود. افسر متعهد و انقلابی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران که هم‌زمان با اوج‌گیری مبارزات انقلابی ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره)، برابر رژیم پهلوی قد علم کرد و درست یک سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به دلیل تبلیغات ضدرژیم به زندان‌های ساواک افتاد.

شهید صیاد شیرازی پیش از عملیات بیت‌المقدس، بار‌ها برای امنیت و ثبات مناطق غرب و جنوب به میانه میدان آمده بود. در ناآرامی‌های سنندج از جمله فرماندهان عملیات غرب بود. بوکان و اشنویه با تدابیر نظامی او آزاد شدند و در زمره کسانی بود که در عملیات مرصاد، ضربه محکمی به منافقان وارد کرد. طرح‌های نظامی او در کردستان، هماهنگی نیرو‌های انسانی برای مبارزه با ضدانقلاب، تعهد و دین مداری در اخذ تصمیمات مهم، او را به یکی از برجسته‌ترین فرماندهان ایرانی تبدیل کرده بود.

منافقان که زخم خورده این قهرمان ملی بودند بامداد ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ دست به جنایتی خونین زدند و صیاد شیرازی را به شهادت رساندند. زمانی که سپهبد صیاد شیرازی برای رفتن به محل کارش از منزل بیرون آمد، به گفته شاهدان مرد جوانی که لباس رفتگران شهرداری را به تن داشت به سوی او رفت و پاکت نامه‌ای را به دست سپهبد داد. صیاد شیرازی در حال باز کردن پاکت بود که مرد مهاجم سلاحی را که پنهان کرده بود بیرون آورد و او را به شهادت رساند.

فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی جواد افشار که برشی از زندگی شهید صیاد شیرازی است و در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر اکران شد هم‌زمان با سالروز شهادت علی صیاد شیرازی در سینما‌های کشور به روی پرده رفت.

در بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب، به مناسبت شهادت این شهید بزرگوار آمده است:

«امیر سرافراز ارتش اسلام و سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مؤمن و پارسا و پرهیزکار، سپهبد علی صیاد شیرازی امروز به دست منافقین مجرم و خونخوار و روسیاه به شهادت رسید او مانند دیگر مردان حق، از روزی که قدم در راه انقلاب نهادند، همواره سر و جان خود را برای نثار در راه خدا به روی دست داشتند. سرزمین‌های داغ خوزستان و گردنه‌های برافراشته کردستان سال‌ها شاهد آمادگی و فداکاری این انسان پاک نهاد و مصمم و شجاع بوده است...»

بخشی از وصیت‌نامه شهید صیاد شیرازی

خداوندا، این تو هستى که قلبم را مالامال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولایت قرار دادى، خدایا تو خود مى‌دانى که همواره آماده بوده‌ام آنچه را که تو خود به من دادى در راه عشقى که به راهت دارم نثار کنم. اگر این نبودم آن هم خواست تو بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->